over Formaat
white

Maatoorstukjes met een perfecte pasvorm

Wie zijn wij?
In 1987 werd laboratorium Formaat opgericht door Peter Melchers, Petra Spigt en Ronald Kleinenbroich. In de vijfentwintig jaar dat het laboratorium bestaat hebben wij een hecht team om ons heen verzameld van medewerkers die intern een gedegen vakopleiding kregen met een hoge standaard voor precisie.

Wat maken wij?
Maatoorstukjes voor hoortoestellen kunnen op twee manieren gemaakt worden.
Handmatig of met geautomatiseerde lasertechnieken. Wij maken de oorstukjes  handmatig. In principe mag de techniek geen invloed hebben op de kwaliteit van het eindproduct. Maar in de praktijk zit daar wel verschil in. En juist de pasvorm van de maatoorstukjes is voor veel slechthorenden van essentieel belang.

Wat kunnen we voor u doen?
Niet alle audiciens leveren de maatoorstukjes van Formaat. De grote ketens hebben hun eigen laboratoria waar ze zaken mee doen.
In ons laboratorium heeft Ronald Kleinenbroich een spreekuur waar u terecht kunt met uw pasvormproblemen, materiaalallergieën of andere oorstukjes problemen.

Hoe werkt dat?
U maakt een telefonische afspraak of stuurt een e-mail om een datum en tijdstip op ons spreekuur in te plannen. Voor de eerste afspraak wordt een uur ingepland. In dat uur wordt er geinventariseerd wat het probleem is en worden afdrukken van het oor gemaakt. Aan de hand van de afdrukken wordt besproken welk oorstukje het meest geschikt is. Er wordt een tweede afspraak ingepland om de oorstukjes te komen passen, om er zeker van te zijn dat de pasvorm goed is. Van te voren wordt aan u de berekening gegeven wat de kosten zijn. Bij aflevering kunt u de oorstukjes betalen. Er wordt volledige garantie gegeven op de oorstukjes.

Meestal moeten de oorstukjes in de praktijk getest worden of ze uiteindelijk goed functioneren. Het achteraf bewerken van de oorstukjes gebeurt altijd onder garantie. 

Als u na het lezen van deze tekst nog vragen heeft kunt u ons altijd mailen.
info@noizezz.com