links
white

www.noizezz.com
Laboratorium Formaat is onderdeel van NOIZEZZ B.V. Lab Formaat en NOIZEZZ hebben een compleet en gevarieerd aanbod in professionele gehoorbescherming en oorstukjes. 

www.secondopinionhoortoestellen.nl

Second Opinion is een audiologisch adviesbureau dat zich gespecialiseerd heeft in het verbeteren van bestaande hoortoestelaanpassingen. Zij zijn er niet op gericht om hoortoestellen te verkopen, sterker nog, zij verkopen geen hoortoestellen. Zij helpen cliënten die elders al hoortoestellen hebben gekocht en hier, om wat voor reden dan ook, niet tevreden over zijn.

www.hooridee.nl
Met Hooridee heeft Wendelina Timmerman een bijzonder product op de kaart gezet: advisering en coaching van mensen met gehoorverlies en hun partners, collega's en andere betrokkenen, evenals professionals die met slechthorenden werken. Een uniek product omdat er niet eerder een bureau bestond dat op deze unieke wijze adviseert op dit gebied. Wendelina Timmerman is wat dat betreft een pionier.

www.hoorzaken.nl
Onafhankelijke informatie geschreven door audiologisch specialist drs. Rene van der Wilk over alles op het gebied van slechthorendheid.

www.multicaresystems.nl 
Multi Care Systems (MCS) helpt mensen met gehoorverlies actief in het leven en in de maatschappij te blijven staan. Voor mensen met gehoorverlies kunnen 'simpele' dingen een flinke uitdaging  zijn. De deurbel horen, een tafelgesprek volgen, vergaderen; het kost veel energie. En dat hoeft helemaal niet. MCS biedt een breed assortiment hooroplossingen van verschillende merken. Denkt u aan luistersystemen, persoonlijke versterkers en wek- en waarschuwingssystemen.