nieuwe collectie oorsieraden
white
beschrijving beschikbaar materiaal toepassing toevoeging
De nieuwe collectie sieraden zijn gemaakt van kunststof of verzilverd kunststof. Kunststof of verzilverd kunststof. Het zilver is opgedampt over het kunststof heen en is ongelegeerd met andere metalen. De sieraden worden aan de slangetjes vastgemaakt met een metalen oogje.
Met twee oogjes kunnen ze hoger op het slangetje bevestigd worden.
Met een oogje kunnen de sieraden hangend bevestigd worden.


 

Deze sieraden zijn gemaakt van verzilverd kunststof. Ze zijn licht in gewicht en daardoor zitten ze comfortabel. De zilverlaag is opgedampt over het kunststof.  Bij sommige sieraden is het kunststof weer door het zilver te zien, wat een leuk contrast geeft. Ze worden bevestigd met een metalen oogje aan het slangetje tussen het hoortoestel en het oorstukje. Dit kan een traditioneel luchtslangetje zijn of een dun thin tube slangetje. Bij het tradionele luchtslangetje kan het slangetje van het hoortoestel gekoppeld worden en dan kan het sieraad over het slangetje geschoven worden.

Bij een thin tube hoortoestel kan het sieraad aan een los thintube slangetje geklemd worden en dan kan de thin tube totaal vervangen worden, zodat er gekozen kan worden met of zonder sieraad.

De vlindersieraden zijn er in de uitvoering:
vlindertjes per stuk of in een streng van 3 vlinders aan elkaar.

De bloemetjes zijn er in de uitvoering:
per stuk of in een streng van 2 of 3 bloemetjes.

De zilveren bloemetjes met kunststof zijn er in de uitvoering:
een streng van 3 zilveren bloemetjes met kunstof in de kleur:
flessenpaars, lichtblauw of smaragdgroen.

De prijzen varieren van € 8,00 voor 1 bloemetje tot € 30,00 voor een verzilverd sieraad.

Al deze sieraden zijn te bestellen door een email te sturen naar info@labformaat.nl of binnenkort via de website www.hoorbellen.nl